Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Partia si urobila niekoľkodňový veľký žúr v hoteli, vysoký účet nemal kto zaplatiť
Zdielať na

Partia si urobila niekoľkodňový veľký žúr v hoteli, vysoký účet nemal kto zaplatiť

BANSKÁ BYSTRICA / Na strednom Slovensku zrejme vyčíňa partia, ktorá okráda tamojšie hotely. Vopred si objednajú ubytovanie, v hoteli strávia noc, v reštaurácii urobia veľký účet a utečú bez zaplatenia. Partiu ôsmich ľudí zachytili kamery hotela, v ktorom tiež podvádzali.

Na videu v článku sú zábery z priemyselných kamier istého banskobystrického hotela. Osemčlenná partia tu dokonale podviedla personál a ušla bez zaplatenia.

“Dokopy to bkrimiolo šesť mužov a dve ženy,“ hovorí Denisa Berkis, manažérka hotela.

Spočiatku vyzerali ako bežní zákazníci. Ubytovanie na päť nocí si objednali vopred. No ako sa ukázalo neskôr, identifikovali sa kradnutými dokladmi.

“Polícia odhalila, že boli falošné,“ povedala Denisa Berkis.

Na izbách partia prespala, urobili vysoký účet v reštaurácii a potom postupne po jednom zmizli. Vopred si zmapovali priestory hotela aj možné únikové východy.

Personál viacerých podvedených hotelov v kraji si už stihol vymeniť informácie aj zábery, podľa ktorých im bolo hneď jasné, že ide o tých istých páchateľov. V jednom zvolenskom hoteli sa dokonca partia páchateľov pokúsila ukradnúť zariadenie z izieb ako sú televízory či trezory.

“Polícia už začala trestné stíhanie,“ povedala Mária Faltániová, banskobystrická policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy