Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mária sa išla prejsť k hrádzi, vo štvrtok našli jej telo v nádrži
Zdielať na
Krimi

Mária sa išla prejsť k hrádzi, vo štvrtok našli jej telo v nádrži

PIEŠŤANY / Polícia pozná výslekdy pitvy 38-ročnej Márie, matky dvoch malých detí. Hľadanú mladú ženu našli utopenú vo vodnej nádrži Sĺňava pri Piešťanoch.

Mária odišla z domu v Piešťanoch v nedeľu 14. augusta v športovom oblečení s tým, že sa ide prejsť ku hrádzi a hneď sa vráti. Nezobrala si so sebou ani mobilný telefón. 

Dlho sa neozývala a jej príbuzní museli na polícii nahlásiť jej nezvestnosť. Doma ju čakali aj dvaja 10 a 11- roční synovia. Po ôsmich dňoch od jej zmiznutia im polícia oznámila, že Mária zomrela. "Polícia vykonala ďaľšiu pátraciu akciu a aj vďaka vrtuľníku a ďalších záchraných zložiek bolo na Sĺňave, na Vtáčom ostrove nájdené ženské telo," informuje hovokyňa policajného zboru Martina Kredatusová.

Manžel sa zrútil

"Hasiči z Piešťan boli privolaní k vytiahnutiu tela z vody na breh," uviedol veliteľ zásahu Martin Piškula. Polícia priestor uzavrela, a na miesto privolali aj Máriinho amerického manžela. Ten mal svoju manželku opoznať na základe svadobnej obrúčky. Pohľad na ženu nezvádol, psychicky sa zrútil a pomôcť mu museli záchranári.

Okolo záhadného zmiznutia 38-ročnej Márii bolo veľa nejasností. Pracovalo sa s rôznymi verziami príčin jej odchodu. No podľa výsledkov pitvy, Mária svoj život zrejme ukončila sama. "Pitva nepreukázala cudzie zavinenie, smrť nastala utopením," dodáva Kredatusová.  
 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy