Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dve deti pri takmer tragickej autonehode
Zdielať na

Dve deti pri takmer tragickej autonehode

BANSKÁ BYSTRICA / Dve malé deti, ročné a trojročné, prevážali banskobystrickí záchranári do detskej fakultnej nemocnice. Sedeli totiž v aute, ktoré havarovalo na odbočke do Vlkanovej. 29 ročný vodič podľa polície urobil riskantný manéver a rozhodol sa obiehať auto, ktoré odbočovalo v križovatke na vedľajšiu cestu.

Nehoda sa stala v tejto križovatke, 44 ročná vodička práve odbočovala na vedľajšiu cestu keď ju 29 ročný vodič začal obiehať.

Muž za volantom poriadne riskoval. Viezol dve mladé ženy a dvoch malých synov vo veku jeden a tri roky. V úrovni križovatky sa  rozhodol auto predbehnúť a to aj napriek tomu, že 44 ročná vodička pred ním odbočovala na vedľajšiu cestu.

Po náraze odhodilo auto, v ktorom sedeli malé deti, z cesty a skončilo niekoľko metrov od vozovky v poli.

Dvom malým chlapcom na mieste pomáhali záchranári. Obaja našťastie sedeli v autosedačkách. Utrpeli povrchové poranenia v oblasti brucha a panvy. Ďalšie dve spolujazdkyne ako aj vodiči oboch áut vyviazli bez zranení.

Vodič dostal mastnú pokutu

Obidve deti preto previezli sanitkou do detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici. Podľa polície sa 29 ročný vodič dostatočne nevenoval vedeniu vozidla. Za svoju neopatrnú jazdu, ktorá skončila nehodou dostal 150 eurovú pokutu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy