Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V cudzom byte za zabarikádoval muž, hasiči sa k nemu dostali cez okno
Zdielať na

V cudzom byte za zabarikádoval muž, hasiči sa k nemu dostali cez okno

SNINA /  Mladá žena zo Sniny sa v nedeľu celé popoludnie nemohla dostať do vlastného bytu. Bola presvedčená, že niekto sa v jej byte zamkol a nechce ju tam pustiť. Preto neskoro večer zavolala políciu.Tým však zamknuté dvere tiež nikto neotvoril. Na miesto museli privolať hasičov, ktorí sa do bytu dostali po rebríku cez okno. Obavy mladej ženy sa potvrdili. V byte bol naozaj neželaný hosť, ktorý tam zaspal.

Mladá žena privolala políciu po tom, čo sa niekoľko hodín nevedela dostať do bytu. Ani polícii ale nikto neotváral. Spolu s hasičmi sa nakoniec policajti dostali do bytu cez okno. "Nechcel ma pustiť dnu, už tu klopem asi od tretej a nič," uviedla pre TV JOJ majiteľka bytu Kristína.

Domov sa nemohla dostať celé popoludnie. Neskoro večer sa preto rozhodla, že zavolá na linku 112. mala tušenie, že v byte sa niekto zamkol.

Opitý zaspal

"Na mieste polícia poskytla asistenciu, nakoľko bol ohrozený život a zdravie muža, ktorý sa v tom čase zdržiaval v byte," uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Nasledoval zásah hasičov. Tí sa do bytu dostali pomocou rebríka cez okno.

Keď vstúpili spolu s policajtmi do bytu našli v ňom muža, ktorí tvrdil, že je opitý a zaspal tak tvrdo, že nepočul ani zvonenie ani klopanie. "Zaspal som lebo som bol opitý, nikomu som nič nespravil," povedal muž štábu TV JOJ.

Samovražda

Podľa slov Kristíny je muž v byte známy jej mamy, ktorá je v zahraničí. Kristína tvrdí, že kľúče od bytu nechala pod rohožkou. Polícii povedala, že si neželá aby v byte zostal. Mladý muž preto musel byt za prítomnosti polície opustiť. Podľa informácií TV JOJ sa tento muž pokúsil v pondelok spáchať samovraždu skokom pod auto.

"Vzhľadom k tomu, že muž sám seba ohrozoval na živote, policajná hliadka mu zabránila v ďalšom konaní a požiadala záchranárov o asistenciu," dodala policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy