Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najprv láska, potom vražda. Žena dobodala bývalú partnerku
Zdielať na
Krimi

Najprv láska, potom vražda. Žena dobodala bývalú partnerku

NÁCHOD / Žena v sobotu ráno pobodala nožom svoju bývalú partnerku. O jej vzatí do väzby v nedeľu rozhodoval okresný súd v českom Náchode. Útočníčka prezradila, prečo ženu zabila.

Žena si podľa informácií televízie JOJ v sobotu v Náchode počkala na svoju bývalú partnerku. Ich stretnutie malo tragický koniec.

"Je mi to ľúto. Veľmi ma to mrzí," priznala útočníčka.

Podľa informácií televízie JOJ zasadila žene nožom najmenej sedem rán.

"Našli sme ženu, ktorá mala mnohopočetné bodno-rezné poranenia a pomliaždeniny v oblasti chrbta a krku," informoval záchranár Ivo Novák.

Útok nožom

Žena na svoju bývalú partnerku čakala aj s nožom. "Zabiť som ju ale nechcela," odtajuje. "Len stále niečo sľubovala a psychicky ma deptala. Rozišli sme sa pred rokom a ona odvtedy sľubovala, že budeme spolu," rozpráva útočníčka.

To bol podľa jej slov aj dôvod, prečo na svoju bývalú partnerku zaútočila. Zrejme dúfala, že ich vzťah bude pokračovať. Bývalá partnerka sa k žene už vrátiť nechcela.

Útočníčka čakala na ženu z jediného dôvodu. "Chcela som, aby mi do očí povedala prečo," hovorí.

Sudca útočníčku poslal do väzby. "Do úvahy vzal fakt, že by obvinená mohla pokračovať a dokonať čin, o ktorý sa pokúsila. Je to kvalifikovaný prípad trestného činu vraždy. Hrozí jej 12 až 20 rokov za mrežami," uviedol štátny zástupca Radek Soukup.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy