Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragédia v Bratislave. Žena skočila z 11. poschodia
Zdielať na
Krimi

Tragédia v Bratislave. Žena skočila z 11. poschodia

BRATISLAVA / Pre mimoriadne tragickú smrť sa rozhodla 50-ročná žena. V bratislavskom Ružinove svoj život ukončila skokom z okna z 11. poschodia. Jej telo dopadlo na zaparkované auto.

Žena podľa informácii televízie JOJ bývala v panelovom dome na Tomášikovej ulici v Bratislave. Pred nejakým časom sa ale odsťahovala. Dnes, po tom, ako vošla do vchodu, vyšla na 11. poschodie, kde sa posilnila alkoholom, ktorý si so sebou priniesla. Fľašu položila na zem, otvorila okno na chodbe a vyskočila z neho na parkovisko.

Žena dopadla priamo na auto, ktoré parkovalo pod oknami. Jeho vodič zostal v šoku.

Šokovaný vodič

Po páde jej telo zostalo nehybne ležať medzi autami. Vodič nechápal, čo sa stalo. Na miesto ihneď dorazili záchranári i policajti.

"Päťdesiatročná žena po páde z výšky utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Policajti miesto zabezpečili. Ľudia, ktorí pracujú v tesnej blízkosti a videli, čo sa stalo, rýchlo odišli. Podľa nich to bol otrasný pohľad.

Sms správy

Bratislavčanka mala podľa zistení televízie JOJ tesne pre skokom poslať niekomu sms správy. List na rozlúčku u nej nenašli.

"Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uviedla bratislavská krajská hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Dôvod, prečo sa žena rozhodla svoj život ukončiť, zisťuje polícia.

Žena sa rozhodla ukončiť život skokom z 11. poschodia, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy