Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slota sa po domovej prehliadke cíti ako narkobarón z Kolumbie
Zdielať na

Slota sa po domovej prehliadke cíti ako narkobarón z Kolumbie

ŽILINA / V budove, kde má byt Ján Slota, zasahovala v dopoludňajších hodinách polícia. Robila tam domovú prehliadku. Podľa informácií TV JOJ tento zásah súvisí s trestným oznámením dvoch dievčat na Jána Slotu za sexuálne obťažovanie.

"Môžeme potvrdiť, že sme vykonali procesné úkony súvisiace s trestnými oznámeniami, ktoré smerujú k osobe Jána S.," uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Podľa dobre informovaného zdroja TV JOJ vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre sexuálne zneužívanie. Ján Slota stále obvinený nie je.

Narkobarón z Kolumbie

"To bolo niečo úžasné, to som pokope ani toľko policajtov nevidel. Ja si pripadám ako hlavný narkobarón z Kolumbie," uviedol Ján Slota.

Pri prehliadke budovy pomáhali policajtom aj psy, ktoré sú zrejme vycvičené na vyhľadávanie drog. Podľa Slotových slov nič nenašli. "Pretože tu nikdy nič nebolo, celý život bojujem proti drogám a dílerom," dodal Slota.

"Z dôvodu možného zmarenia vyšetrovania nebudeme poskytovať žiadne informácie," uviedol policajný hovorca Radko Moravčík.

Slota: zlodejky spustili mašinériu

Bývalý líder národniarov stále tvrdí, že zvrátenosti v podobe sexuálneho zneužívania by sa nedopustil. Podľa jeho slov on je ten, kto je poškodený.

"Na základe dvoch zlodejok, ktoré ma okradli sa spustí takáto mašinéria," dodal Slota. Expolitik verí, že pravda vyjde najavo. Vyšetrovanie kauzy pokračuje.

Trestné oznámenie

Žilinská polícia 20. novembra prijala od dvoch dievčat trestné oznámenie na Jána Slotu zo znásilnenia dvoch mladistvých dievčat. "V súvislosti s trestnými oznámeniami nebolo do súčasnej doby vznesené obvinenie," informoval hovorca policajného zboru Radko Moravčík.

Jedna z týchto školáčok vypovedala, že bývalý šéf národniarov ju mal pred sexuálnym stykom omámiť a opiť. Niečo podobné údajne zažila aj druhá dievčina.

Slota: nehorázne obvinenia

"To sú také nehorázne obvinenia, že doslova žasnem," reagoval Ján Slota na trestné oznámenia. 

Podľa jeho slov je pre neho nepochopiteľné, že si niekto  takéto niečo vymyslel. Od toho momentu sa mu zmenil život. Stále nad tým premýšľa a nemôže poriadne spať.

"Skutočne je to veľmi nepríjemné, veď mám svoje deti a takéto nezmysly," pokračuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy