Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladík, ktorý útočil na ženy v Bratislave výkalmi, skončil vo väzbe
Zdielať na

Mladík, ktorý útočil na ženy v Bratislave výkalmi, skončil vo väzbe

BRATISLAVA / Takzvaného fekálneho fantóma, ktorého polícia zadržala na začiatku týždňa, vzal sudca do vyšetrovacej väzby. Rozhodnutie je právoplatné.

Dôvodom väzby je obava, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti. Informáciu o zadržaní 24-ročného mladíka poskytol Okresný súd Bratislava IV.

Rozhodnutie o väzbe je právoplatné, obvinený muž nepodal sťažnosť. 

Zadržaný na zastávke

Martina z Bratislavy polícia zaistila v pondelok v bratislavskej Karlovej Vsi. "Desať minút od prijatia oznamu policajti hliadky z Obvodného oddelenie policajného zboru Bratislava Karlova Ves na zastávke MHD vypátrali podozrivého zašpineného muža od fekálií aj napriek tomu, že od času zverejneného identikitu si nechal narásť bradu," uviedla policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Zadržaný mladík bol pod vplyvom alkoholu. Po súhlase prokurátora zostal v cele policajného zaistenia až do svojho vytriezvenia. "V rámci tejto konfrontácie sa podozrivý muž polícii k spáchaným skutkom na území Bratislavy priznal," dodala Kurucová.

Hrozia mu tri roky

Priznal sa k šiestim prípadom útokov exkrementmi na cestujúcich v MHD. Hrozí mu trojročné väzenie. Na celý incident reagovala aj mladíkova rodina.

"Je to pre nás, našu celú rodinu nesmierne ťažká situácia. Myslím, že horšie chvíle ako práve teraz, sme ešte nezažili. Sú to chvíle, ktoré neprajem naozaj nikomu. A je mi to nesmierne ľúto. Ako otec sa chcem za svojho syna ospravedlniť. Je však dospelý a bude niesť za svoje konanie následky," píše rodina v stanovisku.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy