Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia prijala trestné oznámenia, v ktorých obviňujú Slotu zo zneužívania
Zdielať na

Polícia prijala trestné oznámenia, v ktorých obviňujú Slotu zo zneužívania

ŽILINA / V dvoch celoslovenských denníkoch sa v piatok objavila informácia o tom, že Jána Slotu obvinili zo znásilnenia dvoch mladistvých dievčat. Jedna z týchto školáčok vypovedala, že bývalý šéf národniarov ju mal predtým omámiť a opiť. Niečo podobné údajne zažila aj druhá dievčina.

Žilinská polícia potvrdila, že prijala dve trestné oznámenia. Zatiaľ ich preveruje. "V súvislosti s trestnými oznámeniami nebolo do súčasnej doby vznesené obvinenie," informuje hovorca policajného zboru Radko Moravčík.

Dievčatá ma okradli

Policajti sa snažia zistiť, či  bývalý líder národniarov skutočne zneužil dve mladé dievčatá. Z dobre informovaného zdroja sa štábu televízie JOJ podarilo zistiť, že jedno z nich s partiou viackrát popíjalo. Mama si pre túto školáčku raz musela prísť na políciu. A dievčina sama vyhľadávala Slotu.

"Nebudem sa s vami o tom rozprávať," povedala matka dievčiny. Jána Slotu prekvapuje, že vôbec takáto kauza vznikla. "Tie dievčatá ma najskôr okradli, a potom zrazu si povymýšľali takéto hlúposti. Klamú od začiatku až po koniec," myslí si Slota.

Vyzerá to tak, že v tomto háklivom prípade, nebude pre vyšetrovateľov jednoduché nájsť, kto hovorí pravdu. Dievčatá alebo Slota.

Reportáž spracovala redaktorka Iveta Marešová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy