Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nehoda zablkovala obchvat Bratislavy, jej účastníkom bol aj Slota
Zdielať na
Krimi

Nehoda zablkovala obchvat Bratislavy, jej účastníkom bol aj Slota

BRATISLAVA / Bývalý predseda Slovenskej národnej strany Ján Slota mal v stredu popoludní nehodu. Stala sa v Bratislava za Prístavným mostom. Ako prvý informáciu priniesol denník Nový Čas.

Nehodu podľa denníka Nový Čas zapríčinila vodička druhého auta, ktorá neubrzdila v kolóne. Slotovi poškodila zadnú časť jeho luxusného auta. Polícia sa prípadom zaoberať nebude, pretože ide o škodovú udalosť.

Podľa denníka N do Slotu vrazila vodička z Považskej Bystrice, u ani jedného aktérov nehody sa nepotvrdila prítomnosť alkoholu. 

"Škoda na vozidle nebola vyššia ako štyri tisíc eur a vodička dostala na mieste poriadkovú pokutu," cituje denník N policajta z krajského riaditeľstva. 

Jaslovský

Jaslovský

Jaslovský

Trest vypršal

Len koncom marca Jánovi Slotovi vypršal trest zákazu šoférovania auta, ktorý dostal v roku 2014. Za jazdu pod vplyvom alkoholu z mája 2013 dostal okrem zákazu aj pokutu 3 000 eur.

Pri vyrieknutí verdiktu sudkyňa jasne povedala, že bývalého lídra národniarov za priestupok posudzovali ako bežného občana a nie ako politika.

"V zákonnej lehote bude vypracované písomné vyhotovenie odvolacieho súdu," potvrdil  minulý rok zástupca hovorkyne Krajského súdu v Žiline Radoslav Šulgan.

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy