Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Recept šéfkuchára Massima. Tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil skvelé tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil tortellini plnené ricottou a špenátovým krémom.

Cesto:

2 vajcia
1 žĺtko
200g hladkej múky
1 kávová lyžička olivového oleja
štipka soli

Plnka:

250g ricotty
30g parmezánu
muškátový oriešok, soľ, mleté čierne korenie

Krém:

1 šalotka
1polievková lyžica olivového oleja
200g špenátu
1 malý zemiak
soľ, čierne korenie
20g masla
zeleninový vývar podľa potreby

Súvisiace články